Preskočiť na obsah

hia-slovakia.eu

Darček v (ne) dostatku

Darček v (ne) dostatku je jedinečný druh daru, ktorý sraví dvojnásobnú radosť. AKO?

Nižšie nájdete deväť možnosti zdravotnej alebo sociálnej pomoci pre pacientov z kliniky Health Initiatives Association v Ugande. My vám pošleme darovací certifikát, ktorý môžete darovať komukoľvek, koho by podobný druh „dobročinného“ daru potešil.

Kúpou jedného darčeka spravíš dvojnásobnú radosť.

Mária
Mária je sirota, ktorú v podstate dlho vychovávala ulica. Až sa dostala do našej starostlivosti kde sme jej diagnostikovali HIV a nasadili liečbu. Taktiež sme pre ňu našli vhodný domov u jedného z jej vzdialených príbuzných. Sumou 60 eur podporíte jej liečbu na celý rok.
Podporiť sumou 60 eur
Šijací stroj
Šijací stroj poskytuje možnosť vyučeným krajčírkam začať svoj vlastný biznis. Podobných možností je v Ugande pre ženy veľmi málo.
Podporiť sumou 70 eur
Noro
Noro je chlapček, ktorý má mozgovú obrnu a kvôli jeho ochoreniu ho opustili rodičia. Žije s babičkou, ktorá je HIV pozitívna a už vo veľmi vysokom veku. Kúpou certiikátu podporíte ich liečbu na celý rok
Podporiť sumou 60 eur
kozičky pre ekonomicky slabšiu rodinu
Kozičky znamenajú pre mnohých ľudí bez ich vlastnej záhrady kde možu pestovať plodiny, jedinú možnosť ako sa uživiť.
Podporiť sumou 70 eur
Adam a Janko
Adam a Janko sú bratia. Majú sa veľmi radi a pomáhajú si v boji s chronickým ochorením HIV. Ich rodičia majú k nim veľmi rezervovaný vzťah a veľmi často sú ponechaní iba na starostlivosť susedov. Kúpou certifikátu podporíte ich liečbu na celý rok.
Podporiť sumou 60 eur
Semienka pre finančne slabšiu rodinu
Väčšina našich pacientov pochádza z rurálnej oblasti, kde je jediná cesta obživy farmárčenie a pestovanie zeleniny alebo ovocia.
Podporiť sumou 30 eur
Umelé mlieka pre našu pôrodnicu
Málokedy sa stane, že mamičky z našej pôrodnicene nie sú schopné dojčiť ich detičky. Ak takáto situácia nastane, kvôli cene mlieka si nemôžu dovoliť náhradu. Vďaka vašej podpore im v tomto môžeme pomôcť.
Podporiť sumou 50 eur
Janko
Janko je sirota. Zomrela mu maminka a jeho otec po jej smrti zmizol. Nikto z blízkej rodiny sa o neho nechcel starať a tak je Janko súčasťou našej útulne. Kúpou tohto certifikátu, pokryjete Jankovu liečbu na celý rok.
Podporiť sumou 60 eur
Komunitná lekcia o výžive
Počas tejto aktivity si prechádzajú ludia z komunity krátkym školením o vyváženej strave, a jej príprave z bežne dostupných plodín.
Podporiť sumou 50 eur